Com vam quedar, ací us deixem la recepta del deliciós pastís de pinya de Nerea, per si algú de vosaltres s'anima a cuinar aquest cap de setmana...
PASTÍS DE PINYA
- un pot de pinya
- 3 cullerades de sucre
- 1/2 pot de nata líquida per a muntar
- 117 g de gelatina de pinya
- un got d'aigua
- un motlle
- sucre per a cremar
- Es crema el sucre i es deixa gelar al motlle.
- Es separa la pinya del caldo, s'afig un got d'aigua i es posa a bullir la gelatina.
- Es tritura la pinya a la batedora.
- Comencem a muntar la nata. Quan està quasi muntada, s'afig la pinya triturada, les 3 cullerades de sucre i la gelatina. Es remena ben remenat.
- Es posa al motlle i ho deixem 12 hores a la nevera.
BON PROFIT
Nerea Hernán Espinosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada