divendres, 30 de novembre del 2012

EL PASTÍS DE PINYA DE NEREA




Com vam quedar, ací us deixem la recepta del deliciós pastís de pinya de Nerea, per si algú de vosaltres s'anima a cuinar aquest cap de setmana...




PASTÍS DE PINYA
INGREDIENTS
  • un pot de pinya
  • 3 cullerades de sucre
  • 1/2 pot de nata líquida per a muntar
  • 117 g de gelatina de pinya
  • un got d'aigua
  • un motlle
  • sucre per a cremar
PREPARACIÓ

  1. Es crema el sucre i es deixa gelar al motlle.
  2. Es separa la pinya del caldo, s'afig un got d'aigua i es posa a bullir la gelatina.
  3. Es tritura la pinya a la batedora.
  4. Comencem a muntar la nata. Quan està quasi muntada, s'afig la pinya triturada, les 3 cullerades de sucre i la gelatina. Es remena ben remenat.
  5. Es posa al motlle i ho deixem 12 hores a la nevera.

BON PROFIT

Nerea Hernán Espinosa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada