dilluns, 28 de gener de 2013

Compartim lectures

Algunes vegades, llegim històries que ens agraden i volem compartir-les amb els demés. Aquest és el cas d'Alba Pastor que ha intentat resumir el llibre que s'ha llegit i que tant li ha agradat. A més a més, s'ha atrevit a fer una il·lustració del mateix. Ací teniu el seu treball.

¡CÓMO MOLO! MANOLITO GAFOTAS
escrit per Alba Pastor

Manolito i els seus amics estaven jugant en un descampat quan de sobte, un cotxe para. D'ell ix un xiquet i li diu a Manolito una llista interminable de preguntes. Després, li diu que fera un llista dels personatges que composaven el seu pròxim llibre. El xiquet va pujar al cotxe i se'n va anar. Manolito i el seu amic Paquito van fer el que els digué, el titularen "arbre genealògic". 

Al final de curs Manolito li va entregar les notes a sa mare. Ella, com que no tenia diners per anar-se'n de vacances com totes les seues amigues riques, doncs posava una excusa i aquest any tocava aquesta. Tots els seus amics se n'anaren de vacances menys ell que es quedava al barri tot avorrit. A part d'això ell, el seu avi i el seu germà, cada vesprada, se n'anaven a comprar-se un supercucurutxo per a deixar tranquil·la a la seua mare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada