Hui Estefan ens ha preparat una recepta amb llet i formatge per a xuclar-nos els dits, voleu saber la recepta? Doncs ací la teniu, pareu atenció!
PASTÍS DE FORMATGE
després de girar-lo |
abans de girar-lo |
INGREDIENTS:
- Un got de sucre
- un got de llet
- quallada
- formatge "Filadèlfia"
- 1/2 litre de nata per a montar
- xocolate en pols
- galetes
El va repartir molt bé |
- Es mescla el sucre amb el formatge "Filadèlfia".
- Es posa nata dins d'un casso a bullir i la deixem que es gele.
- Dins d'un recipient es posa el xocolate en pols i aboquem la nata.
- La llet es barreja amb la quallada i es posa damunt de la nata.
- Posem per damunt les galetes i més xocolate en pols.
- Ho deixem a la nevera unes hores.
- Després ho posem en un plat i ...
Estava bo, Eh! |
No en va quedar ni un poquet! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada